Παρακαλώ περιμένετε...

Μεγέθυνση

Kορμάκι "Little Rocker" από Oργανικό Bαμβάκι OrganicZOO

Κωδικός (SKU): 121340


Αρχική τιμή: 16.00  

Τιμή: 12.30

Διαθέσιμο

Kορμάκια από οργανικό βαμβάκι.

Όλα τα ρουχαλάκια της OrganicZoo είναι φτιαγμένα από 100% Πιστοποιημένο Οργανικό Βαμβάκι.

Eπιδίωξη της εταιρίας OrganicZoo είναι να κάνεi ποιοτικά  βρεφικά ρούχα και την ίδια στιγμή να στηρίξει την ανεξάρτητη και βιώσιμη βιομηχανία της μόδας.

Χρησιμοποιούν  μόνο την καλύτερη ποιότητα από 100% οργανικό βαμβάκι.

Γιατί Οργανικό Βαμβάκι;

Το οργανικό βαμβάκι δεν περιέχει επιβλαβείς χημικές ουσίες και παράγεται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων γεγονός που το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά για τα νήπια και τα άτομα με δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα.

Η βιολογική παραγωγή βαμβακιού βασίζεται σε ένα σύστημα καλλιέργειας που διατηρεί και αναγεννά τη γονιμότητα του εδάφους χωρίς τη συνεχιζόμενη χρήση των τοξικών χημικών ουσιών, φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων ή γενετικά τροποποιημένων σπόρων ή σπρέι.

 Και δεν είναι μόνο τα οφέλη υγείας που καθιστούν το οργανικό βαμβάκι τόσο σημαντική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατικά βαμβακερά ενδύματα. Είναι απίστευτα μαλακό και απαλό στην αφή, ενώ η ήπια επεξεργασία του το καθιστά πιο ανθεκτικό από τα συμβατικά βαμβακερά ενδύματα.

 Πιστοποίηση Οργανικών προϊόντων

Τα οργανικά ρούχα OrganicZoo είναι πιστοποιημένα στα κριτήρια GOTS (Global Organic Textile Standard) που στην ουσία καθορίζουν τα κριτήρια για την Soil Association, Control Union, IMO και άλλες οργανώσεις πιστοποίησης.