Δωρεάν αποστολή για αγορές πάνω από €80 | Τηλ Επικ. 6972559772

Επιστροφές

Επιστροφή Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος από εμάς, έχετε δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη, να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο και να έχετε διαθέσιμη την απόδειξη πώλησής του.

Επίσης, μπορείτε να επιστρέψετε το προιόν για οποιοδήποτε λόγο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή), να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο και να έχετε διαθέσιμη την απόδειξη πώλησής του.

Επιστροφές ή αλλαγές δεν πραγματοποιούνται στην περίπτωση που ένα προϊόν αγοράστηκε ως προϊόν προσφοράς με μειωμένη τιμή.

Η αντικατάσταση των προϊόντων γίνεται μόνο αφού παραλάβουμε τα προϊόντα που μας στέλνετε και εξετάσουμε την ποιότητά τους.

Επειδή η ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους βαρύνει εσάς, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται είτε με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ είτε με τη χρήση υπηρεσιών ταχυμεταφορέων (courier).

Σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε τηλεφωνικά στο τηλ: 6972559772 είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: info@babynest.gr

  • Τρόπος αποστολής και έξοδα παράδοσης σε περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντων

Το babynest.gr αναλαμβάνει τα έξοδα παράδοσης των προς επιστροφή / αλλαγή προϊόντων στις εξής περιπτώσεις:

– Εάν σας παραδόθηκαν προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε

– Εάν υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν

– Eάν πρόκειται για δώρο

Σε κάθε άλλη περίπτωση, τα έξοδα παράδοσης των προς αλλαγή/επιστροφή προϊόντων καλύπτονται από τον πελάτη.

Εάν το προϊόν που αποστέλλει ο πελάτης προς αλλαγή/επιστροφή δεν πληρεί τους όρους που τέθηκαν στις παραπάνω παραγράφους, το δέμα επιστρέφεται στον αποστολέα με χρέωση του ιδίου.